woensdag 25 juni 2014

Neherlaboratorium

Neherlaboratorium in de Nederlandse plaats Leidschendam was een laboratorium van de toenmalige PTT. Neherlaboratorium is dateert uit 19en is ontworpen door architect J. Het complex is typisch voor de periode van de wederopbouw: .

Van onderzoekslaboratorium tot seniorenappartementen met (zorg)voorzieningen. Neherlab in Leidschendam vinden met Rijksmonumenten. Oude foto of video van een werk van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed uit de collectie van CARARE over . Neherlaboratorium in Leidschendam is in 19gebouwd en is vernoemd naar Dr.

Locatie: Neherpark te Leidschendam – Voorburg. Ontwerp: Van Heerden en Parnters Architecten B. De transformatie van een voormaling KPN-pand naar 87 .

Projectomschrijving In 20wil gebouweigenaar KPN van haar Neherlaboratorium af. Het gebouw past niet meer in haar bedrijfvoering. Neherlaboratorium aan de Sint Paulusstraat in Leidschendam heeft officieel de status van beschermd rijksmonument gekregen.


Neherlaboratorium en is na het uitverhuizen van KPN in 20uiteindelijk bij TNO in Delft terechtgekomen. Neherlaboratorium te Leidschendam-Voorburg Opdracht In opdracht van KPN Vastgoed heeft PRC de herbe- stemmingsmogelijkheden van het 12. Neher Laboratorium - Leidschendam verzamelen?


Voeg in de online catalogus op Cata eenvoudig je eigen verzameling toe en vind . Met toestemming overgenomen uit Tijdschrift van het Nederlands Elektronica- en Radioge- nootschap deel . Evolution, population genetics, and infectious diseases. Verslagen van het Centraal Laboratorium van de PTT (Dr. Neher laboratorium),.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts