donderdag 26 juni 2014

Stoves afzuigkap

Stoves heeft bij elk fornuis een passende afzuigkap. Een modern blokmodel voor boven de Sterling of een traditioneler model passend bij de Richmond serie. Stoves heeft diverse afzuigkappen in het assortiment, van traditioneel tot een modern blokmodel.

Kies voor een wandmodel boven uw fornuis of voor een . De LAAGSTE PRIJS voor een stoves afzuigkap betaalt u bij Keukenloods.

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Stoves assortiment, op voorraa direct leverbaar, voordelig, in de showroom te bekijken. Deze afzuigkap is uitgevoerd in de kleur zwart en . Stoves heeft diverse wandafzuigkappen in het assortiment, van traditioneel tot een. Uw keuze is afhankelijk van de wijze waarop de afzuigkap de lucht afvoert. Algemene specificaties: - Breedte: cm; - Afzuigcapaciteit 7m3; - aluminium vetfilter cassettes (uitwasbaar) . Kies uit verschillende Stoves Afzuigkappen op KIESKEURIG.


Overzicht van huidige Afzuigkap van Stoves.

Bekijk de foto's, prijzen, testen en reviews van Stoves Afzuigkap. Shop online voor Stoves Afzuigkap uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Soort afzuigkap: inbouw; Geschikt voor luchtafvoer: Ja; Geschikt voor recirculatie: Ja.


Staat de handleiding van uw Stoves Afzuigkap er niet tussen? Vraag de handleiding die u zoekt aan via de 'handleiding aanvragen' pagina en we gaan graag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts