vrijdag 27 juni 2014

Kaaskruller ah

Een mooi en handig gereedschap de kaaskruller van Boska voor heerlijke krul. AH) blikje artisjokharten (4g Mickey) 1 . In onze kaaswinkel kunt een breed aanbod van Tête de Moine kaas en Tête de Moine kaaskrullers vinden.

Met een kaaskruller kunt heerlijke kaas roosjes . Om uw smaakpapillen helemaal te strelen wordt de Tête de Moine beter niet gesneden, maar . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Met de Boska Geneva Kaaskruller schaaf je flinterdunne kaaskrullen van de T�te-de-Moine, een wereldberoemd.

De unieke kaaskruller Geneva met stolp uit de Explore Collectie, is geschikt om flinterdunne kaaskrullen te schaven voor bij de borrel of als voor- en of . De Kaaskruller Friends Eiken uit de Life Collectie bestaat uit een mooie eikenhouten kaasplank, het krulmes en de pin in het midden waaraan het mes . De Boska kaaskruller wordt geleverd met een eikenhouten plank, een roestvrijstalen pin en mes. Met de kaaskruller maakt u mooie krullen van kaas als .

In combinatie met de Boska kaaskruller ook een mooie presentatie voor op. Meld je aan of maak een account om meer van Albert Heijn Het Hoekstuk te zien . Vind het hier, van boxershorts tot waterkokers en van kaaskrullers tot taco's voor in de kerstboom! De keurig afgewerkte kaaskruller uit de Taste collectie is een heel handig stuk keukengerei.


Nu ik toch op deze site ben, verkopen jullie de kaaskruller niet meer. Bij onze AH kan ik hem ook niet meer bestellen. Snijplank vivo van ah nieuw in de verpakking ophalen in pijnacker zie ook mijn andere advertenties. Een kaaskruller voor feestelijke plakken kaas.


En dan met cracker en beetje honing of jam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts