maandag 9 juni 2014

Polycarbonaat brillenglazen

Dit geldt overigens niet voor brillenglazen van polycarbonaat. Dit materiaal heeft uitgesproken veel kleurschifting. De nu volgende informatie is van toepassing op alle brillenglazen die je zijn.

Glazen van polycarbonaat:In het begin de jaren 'introduceerde Gentex . Dit materiaal begon eind jaren populair te worden voor brillenglazen. Dus polycarbonaat bestaat al een tijdje en is weinig verbeterd. Brillenglazen vervaardigd van het praktisch onverwoestbare polycarbonaat worden door de oogheelkunde en diverse zorgverzekeraars ten zeerste aanbevolen .

De dunste glazen van de wereld leverbaar bij Voordeel Optiek Oostwold ! CRof in slagvast Polycarbonaat materiaal. Polycarbonaat Brillenglazen beschermen uw ogen tegen schadelijke UV stralen en zijn praktisch onbreekbaar. De prestatie varieert naargelang materiaal, temperatuur en lichtomstandigheden. De glazen van een zonnebril kunnen zowel uit glas als uit Polycarbonaat of NXT polyurethaan bestaan.


Natuurlijk verschillen de materialen en . Bij het sporten verzekerd van scherp zicht. De Sport polycarbonaat brillenglazen van Rodenstock zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen en zijn . Kruithof adviseert je om tijdens het sporten, en vooral de contact- en risicosporten, Airwear brillenglazen te dragen van Essilor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts