maandag 30 juni 2014

Mepal kruidenpot blokker

Rosti Mepal biedt met de hydro herbs kruidenpotjes de perfecte oplossing om kruiden in. Het kruidenpotje is verkrijgbaar in maten en diverse leuke kleuren. De Hydro Herbs kruidenpotten van Rosti Mepal zijn de ideale oplossing voor het kweken en vershouden van kruiden of .

Blokker dekbedovertrek - blauw - 2x 2cm. Blokker molton - stretch - wit - 2x cm. De hydro kruidenpotjes van Mepal nu ook bij Albert Heijn. Mooi design en met een waterreservoir om je basilicum of rozemarijn langer levend . Deze witte kruidenpot Hydro Herbs Twin van Rosti Mepal houdt je kruiden in de keuken langer vers.


De kruidenpotjes van Rosti Mepal komen in twee verschillende maten: medium en groot. Dit zijn alle resulaten voor de zoekopdracht 'Mepal blokker'. Mepal kruidenpot - Diversen - de beste selectie van winkels op Internet. Vergelijk de producten en maak eenvoudig uw . Win-actie Rosti Mepal Kruidenpot Twin met waterreservoir.


Maar ik weet dat de Blokker ook Rosti Mepal verkoopt, dus deze potten misschien . Kruidenpot van het merk Rosti Mepal is beschikbaar voor de prijs van €9. Rosti Mepal Kruidenpot large bestel je online. Voor 20:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.


Rosti Mepal Kruidenpot medium - Kleur - Donker Grijs. Rosti Mepal Dubbele Kruidenpot large twin - Kleur - Rood. Ruim jaar maakt Rosti Mepal duurzame kunststof producten, om.


Kruiden pot – om je basilicum, peterselie of andere kruiden lang houdbaar te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts