donderdag 26 juni 2014

Outdoor koffie zetten

Ontdek onze uitgebreide collectie Kamperen - Koken - Koffiezetten. Bij Bever vind je het grootste aanbod Outdoor Travel. Zwerfkei Outdoor Travel Centre Woerden.

Bij het echte kampeergevoel hoort voor mij het wakker worden boven. RVS insert voor het zetten van filterkoffie of opschenken van (kruiden)thee. Emaille koffiepot GSI Outdoors 6-kops, €19 Bestel NU.


Je kan net als in dit filmpje koffie in een pan met water gooien, maar er zijn natuurlijk.

Wat is jouw manier om koffie te zetten tijdens je outdoor avonturen? Snelfilter Snelfilter is nog steeds de meest populaire manier van koffie zetten. In dit artikel een overzicht van enkele manieren van koffie zetten die ik. Daarnaast nog wat andere dingen die het outdoor leven kunnen veraangenamen. Deze manier van koffiezetten heeft geen stroom of batterijen nodig.


Verwarm schoon water op een vuurtje, giet dit via het koffiefilter met koffie in een isoleerfles en u bent voorzien van een eigen . De Java Cafetière van GSI Outdoors is licht van gewicht en uitermate geschikt voor op de camping om lekkere koffie te zetten. De Clever Dripper is een moderne, goed doordachte manier van koffie zetten. Het is een zogenaamd 'immersion' koffie, en geen klassieke drip .

Topkwaliteit Koffiezetten voor de fanatieke trekking en kampeerliefhebbers. Morgen in je tentje de koffie zetten en onderweg een warme drank als je halverwege de top bent. Maar de Hydro Flask Flip Lid Coffee Flask . Nou dat kunnen ze hier wel, een lekker kopje koffie zetten!


Met de Handpresso Wild Outdoor Set geniet je overal van een heerlijke, verse espresso. Je hoeft absoluut geen moeite te doen om koffie te zetten met dit . Er zijn allemaal extra tools voor de Handpresso te koop, zoals een soort koffie picknickset, speciale outdoor koffieglazen . Ook in de outdoorkeuken wordt gretig koffie gedronken en gezet. De verschillende mogelijkheden om onderweg koffie te zetten zijn legio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts