woensdag 4 juni 2014

Koperen ring tegen slakken

Deze massief koperen ringen zijn de schrik van elke slak. Ze zijn te bestrijden met koperen ringen of plakban op terras-potten, bloembakken,. Slakken kunnen biologisch niet tegen de eigenschappen van koper.

Slakken hebben een broertje dood aan koper. Slakken die koper aanraken voelen ze een lichte stroomprikkel. De koperen ring is makkelijk te plaatsen en beschermt de planten tegen slakken. SlakkenSchrik heeft producten: Kopertape: plakt u op terraspotten om uw .

Anti-slakken kopertape ideaal om planten in potten en bloembakken tegen slakken te. Het plaatsen van een koperring rond een hosta is heel effectief in de strijd tegen vretende slakken. Slakkenringen Koper beschermd planten tegen slakken.


Als slakken in contact komen met koper voelen een ze kleine elektrische stroom, waardoor ze zich . Schuurpapier of een ring van koperdraad om de plant zou ook helpen. Zal het de slak tegenhouden, vormt de koperdraad een effectieve . Koper beschermd de gevoelige planten tegen slakken. De koperen ringen zijn niet goedkoop, maar zijn ambachtelijk in Nederland gemaakt . Met koperen plakband of ringen bescherm je planten tegen.

Wanneer slakken contact maken met koper, vindt een toxische reactie plaats tussen het koper en het slijm van de slakken, wat een lichte elektrische stroom . Koperen plakband op rol van meter tegen slakken. Koperring tegen slakken cm, per stuks. Koperring om slakken te weren, cm doorsnede. Hierbij een definitieve praktijktest tussen methoden om slakken te weren.


Ik heb zelf puur koperen ringen ingezet in de strijd die volgens mij ook . Vriendelijk slakken bestrijden kan ook zonder bestrijdingsmiddelen die schadelijk zijn voor andere dieren. Dus zijn mogelijk de ringen de ultieme oplossing tegen slakken? Dat kan je om de plantenbakken plakken en er komt geen slak.


Met een koperen ring of koperhoudende tape rond een pot of plant houdt u . Toen het 'hostavirus' bij mij toesloeg ontstond tegelijkertijd de strijd tegen de slak en probeerde ik op verschillende manieren dit . Een slak op een koperen strip maakt maar contact met elektrode en. Ik zat me af te vragen, die commerciële ringen tegen slakken zijn best . Koperringen: deze zijn voorgevormd zodat u ze gemakkelijk om planten kunt plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts