maandag 30 juni 2014

Wijnrek wand hout

Wijnrekken, Hout, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Met wijnwand “kabinett” heeft u oneindig veel mogelijkheden om een . Dit rek is uitsluitend bestemd te gebruiken met een wandfixatie.

Vergelijk houten wijnrekken uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online de beste merken! Houten wijnrek met planken voor flessen. Blomus wijnrek voor aan de muur CIOSO rvs.


Verzamel ideeën over Wijnrek Muur op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.

Meer over Wijnrekken, Houten Wijnrekken en Rustieke Wijnrekken. Een wijnrek, flessenhouder of wandrek is het ideale meubel waar je je wijnflessen. Een rek gemaakt van massief hout past perfect bij een klassieke inrichting. U zoekt een mooi en authentiek houten wijnrek voor uw wijnkelder of om uw. Wij maken diverse modellen houten wijnrekken.


Modellen die je aan de wand bevestig maar ook modellen die je op de grond zet. Groothandel hout muur wijnrek uit Chinese hout muur wijnrek Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel muur wijnrek,Houten wijnrek,Wijnrek . We hebben een uitgebreide selectie in metaal en hout, zodat je altijd iets.

XL Houten wijnrek met planken voor flessen -. Shop online voor Muur Wijnrek uit een breed aanbod bekende merken en. Shabby chic kasten hebben een even verweerde look als industriële meubels, maar zijn gemaakt van hout. Een wit houten wand wijnrek met een gebeitst . Super stoere houten wijnrek voor aan de muur. Dit wijnrek van hout is verkrijgbaar voor flessen maar ook voor flessen, in maat M. Eikenhouten planken, balken of duigen van oude wijnvaten, edelstaal, aluminium, glas of natuur- of. Wijnrek van eiken inclusief aluminium wandbevestiging.


Houten wandwijnrek, Sloophouten wijnrek Dit wijnrek is erg makkelijk te bevestigen aan de muur door middel van haakjes. Deze driehoekige houten wanddecoratie is heel geschikt om er wijnflessen in op te slaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts