dinsdag 17 juni 2014

Kabelstripmachine nederland

Kabelpeller,Kabelstripper,Kabelpelmachine,Kabelstripmachine. Gebruikte kabelstrippers en kabelpellers voor recycling vindt u bij Bronneberg.

Kies voor een gebruikte kabelpelmachine van Bronneberg. Vind fantastische aanbiedingen voor kabel strip machine kabelstrip machine. Deze universele modulaire stripper is geschikt voor zowel platte als ronde UTP en FTP kabel. Door middel van een stelschroef is de snijdiepte van het mes in te .

MiniStrip, MaxiStrip, MidiStrip, allemaal kabelstripmachines die door. MaTech demonstreert bij ieder bedrijf in Nederland en België.

De universele kabelstripper 1680125SB is geschikt voor het ontmantelen en isolatiestrippen van alle gangbare ronde kabels en kabels voor vochtige ruimten . Voor slechts € bezorgd in Nederland en Belgie; dagen retour sturen; Betaal zoals jij wilt ook achteraf; Voor 17:00u bestel volgende werkdag bezorgd. Nederland warenhuis is een onafhankelijke vergelijker. Wij vergelijken prijzen van bekende webshops voor het goedkoopste en beste . Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Kabelstripmachine, merk: TT, 230V, met metalen werktafel voorzien van knipschaar. Gratis verzending Nederland Gratis verzending Belgïe Gratis verzending Duitsland.


GRATIS verzending naar Nederland (normaal 99), België en Duitsland . Zandhaarweg 75KM Weerselo (Nederland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts