dinsdag 10 juni 2014

Theezeef

Een Theezeef koop je eenvoudig online bij bol. Losse thee wordt steeds populairder, maar u heeft wel een handige theezeef nodig.

Niet alle theepotten zijn standaard uitgerust met een theefilter. Handige theezeef of filterzakjes die het losse blad niet doorlaten. Thee krijgt veel ruimte om zich te ontvouwen.


Geschikt voor grote koppen en theepotten.

Een theezeef is doorgaans een metalen zeefje om losse theeblaadjes op te vangen die uit de theepot in een theeglas kunnen komen. Shop online voor Theezeef uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Voor mensen die de thee het liefst los in de pot gebruiken, is een theezeefje (vrijwel) onmisbaar! Theezeef met theetip Luxe theezeefje van RVS met passend theetipje.


Dit zeefje met theetip is door de vleugeltjes geschikt voor elk soort theeglas, ook de . Verschillende tips voor het verwijderen van aanslag op een RVS theezeef.

Theezeefje van RVS, large, met dubbele fijne laag gaas. Met dit leuke theezeefje met decoratie, genioet u nog meer van uw kopje thee. Thee-lepel Tea Infuser Spoon stainless steel Theezeef-lepel. Theefilter RVS met deksel onderzetter Het theefilter, vaak theezeefje genoem is bree waardoor grote bladeren van bijvoorbeeld Oolong thee voldoende . Deze theezeef (doorsnede cm) met oren is handig in een pot, theeglas of in een mok. De oren aan weerszijden zorgen ervoor dat de zeef stabiel rust op de . Handige theezeef voor gebruik met losse thee.


Makkelijk te reinigen, handig in gebruik. Voor bekers en theepotten met doorsnede 65-mm. Handige theezeef die u direct in het glas kunt hangen en vervolgens op het bijbehorende uitlekschaaltje neer kunt zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts