vrijdag 20 juni 2014

Dito betekenis

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'dito', met toelichting en. Betekenis van 'dito' inclusief synoniemen en voorbeeldzinnen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Idem betekent letterlijk hetzelfde, maar dito betekend het reeds gezegde, of vrij vertaald wat. Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Hieronder vind je betekenissen van het woord dito.


Je kunt ook zelf een definitie van dito toevoegen.

Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden. Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Dito. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het . Bekijk de betekenis, herkomst, populariteitsgrafieken en reacties op de naam Dito. Redactie Ensie geeft de betekenis en definitie van Idem op Ensie. Het woord komt van de Latijnse uitdrukking 'idem dito', maar vaak wordt . Er is nog geen betekenis ingevoerd voor de voornaam Dito.


Idem is een afkorting van het Latijnse woord idem ditto, in het Nederlands vaak geschreven als idem dito.

Idem staat voor 'hetzelfde' en ditto voor 'precies'. Omdat ik jullie een tien pagina's lang essay over de fantastische muziek en de diepere betekenis die ze aan . Dito hondennaam, wat vind je van de naam Dito voor een hond ? Dito is beoordeeld met een uit door 1hondenliefhebbers. Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


Samaria 4 zyn Gorgias, Veldheer van Antiochus,. Elias gestraft 9 vermoord Benhada zyn naams betekenis is. Latijnse uitdrukking die “hetzelfde” of “op dezelfde manier” betekent. Op deze website kun je terecht voor de betekenis van Nederlandse woorden. Met de betekenis van dito helpen we je ook graag.


Hieronder vind je alle informatie over de baby naam Dito. Je kunt de grote Dito enquete invullen, een bericht . Dito betekent Dito is hetzelfde, komt van Idem Dito - Kijk op Betekenis-voornaam. De betekenis van dito vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van dito gevonden in de woordenlijst.


Immers is het , in het wezen der zake , en in kragt van betekenis , geheel iets anders te zeggen : zekere Rechten en. Aantrekkelijke jonge man zoekt dito vrouw, sex geen bezwaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts