maandag 14 juli 2014

Crockpot slowcooker 47 l

CrockPot CR5slowcooker liter - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Deze cooker is ideaal voor kleine huishoudens dankzij de uitneembare pan van liter. Tefal RK10Classic Rijstkoker € 4- .

Met de Crock-Pot CR5slowcooker maak je heerlijk gerechten voor familie en vrienden. De gerechten worden niet gekookt of gebakken waardoor de smaken . Kerstman, dit jaar een Crock Pot CR54. Bestel nu een-Crock-Pot Slowcooker CR50 liter bij Kookpunt.

Met een inhoud van liter is hij geschikt voor maaltijden tot personen. Even kort vlees aanbraden kan in de keramiek binnenpan, daar deze geschikt is voor . LAaQbA I've used a slow-cooker for such a long time now, my kitchen. De digitale Crock-Pot slowcooker is voorzien van een programmeerbare timer met een bereik van uur. Afbeelding van Crock-Pot SlowCooker 4 . Product: crock pot slowcooker saute l. Koop de Crock-Pot Crock-Pot Slowcooker L bij Coolblue.


De CoolBlue pannenstore staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Online crock-pot slowcooker digitaal l kopen of bestellen.

Inhoud Liter 2-Personen Geschikt voor de vaatwasmachine Geschikt voor vriezer Timer De . Slowcookers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Mijn slowcooker van Crock Pot is liter en is geschikt voor – personen. Ideaal aan deze liter Slow Cooker is zijn timerfunctie die is in te stellen van minuten tot uur. Schakel hem in voor de start van de werkdag of een leuk . De Sauté Slow Cooker heeft een inhoud van liter en is voorzien van timerstanden, hoog en laag, en een warmhoudstand. Deze prachtige Crock-Pot slowcooker is met zijn gepolijste, zwarte afwerking (met mooie, handige one-touchknoppen) de stijlvolle toevoeging voor elke keuken.


Crock-Pot SCCPRC507B-047L Countdown Slow Cooker - Black: Amazon. Inhoud: L; Geschikt voor personen; Keramische binnenpan en de deksel zijn geschikt voor in de oven; Voorzien van warmtestanden en een . Inhoud liter personen geschikt voor op het gasfornuis en in de oven geshikt voor de vaatwasmachine geschikt v. De juiste prijs voor een Crock-Pot Slowcooker L vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld. Lekker en Gezond eten met de liter crock-pot slowcooker. Geschikt voor 1-personen, gratis thuisbezorgd.


Met een inhoud van Liter is hij goed voor personen. Crock-Pot Slowcooker L in het assortiment bij winkels in Groningen. De Crock-Pot Slowcooker is ideaal voor het bereiden van gezonde gerechten. De Slowcooker heeft een optimale warmteverdeling, zorgt voor gelijkmatige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts