dinsdag 22 juli 2014

Gastro servies

Profiteer van korting op Gastro Stoneware servies - inspired by Ron Blaauw. Presenteer ieder gerecht in stijl met dit prachtige Gastro servies! Zo lijkt het alsof je iedere avond in een sterrenrestaurant eet.

Gastro is een zeer speciale servies lijn met organische vormen en 1 natuurlijke materialen. De organische vorm en de natuurlijke uitstraling met haar subtiele gele en lichtblauwe kleuraccenten maken van het Gastro servies de perfecte keuze voor elke . Gastro servies voor de horeca - inspired by meesterkok Ron Blaauw. Meesterkok Ron Blaauw creëert met GASTRO Stoneware servies een stijlvol servies dat passie en liefde uitstraalt voor koken en dat vooral ook .

Anders dan de grote, witte borden die je gewend bent in restaurants heeft dit servies een opvallend uiterlijk. Het Gastro servies vormt voor Ron Blaauw een . GASTRO: Serviesontwerp gelanceerd op Horecava 2014. Een servies ontstaan in samenwerking met chefkok Ron Blaauw van restaurant RON gastrobar en . Serveer je favoriete gerecht als een ware chef op het servies Gastro by Ron Blaauw. Deze keramieken serviesdelen heeft de sterrenkok Ron Blaauw in .

En het exclusieve merk Intermezzo biedt ook prachtige serviezen: mokken en schalen. GASTRO servies prikkelt de zintuigen, smaak en creativiteit. Ron Blaauw creëert met GASTRO een stijlvol servies dat passie en liefde uitstraalt voor koken en . Met gepaste trots presenteert Horecasupply in samenwerking met Meesterkok Ron Blaauw: Gastro Organic Stoneware servies voor de horeca.


Gastro outlet uitverkoop aanbiedingen met sale korting Van shops als. Gastro by Ron Blaauw Coupebord à 2cm - st. Gastro by Ron Blaauw Coupebord à cm st. Gastro servies inspired by ron blaauw van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €1.


Borden Presenteer ieder gerecht in stijl met dit prachtige Gastro servies! Zo lijkt het alsof je iedere avond in een. Gastro by Ron Blaauw Bord x cm - st.


Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Schaal Ø cm Schaal Ø cm servies. De Schaal Ø cm Schaal Ø cm is al verkrijgbaar voor € 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts