vrijdag 18 juli 2014

Glazen deksel 18 cm

Demeyere Senses kookpot met deksel cm. Demeyere Apollo sudderpot met glazen deksel cm. Tefal Glazen deksel met stoomgaatje - Ø cm.

Het deksel is voorzien van een anti-aanbaklaag, zodat het deksel makkelijk te… Meer. Wanneer je liever een glasdeksel hebt dan eentje van roestvrijstaal dan kun je deze gemakkelijk bij bestellen. Deksel voor de kookpan cm van de BK Excellent serie. De deksels zijn vervaardigd uit stootvast glas met roestvrij edelstalen dekselgreep. Het le creuset glazen deksel cm is vervaardigd van zeer sterk en speciaal gehard glas.


De Handy kookpan van Ø cm is gemaakt van RVS en is geschikt voor alle warmtebronnen. Deze professionele pan is voorzien van een glazen deksel, zodat . De 24Kitchen kookpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde . Bestel de Glazen Deksel cm bij Pannenstore. Zijgreep zwart 16- cm bevestiging aan de onderkant van de greep met een hulsmoer.


BK glasdeksel voor kookpan van cm met rvs knop. De Demeyere glazen deksel past perfect op elke pan van cm!

Glazen Demeyere deksels passen perfect op Demeyere pannen die geschikt zijnvoor tal van toepassingen en voor diverse warmtebronnen en inductie. Valira Glazen deksel cm Solide glazen deksel van Valira. Met dit Demeyere Glazen Deksel sluit je jouw Demeyere pan nauwkeurig af. Hierdoor warmt de pan snel op en heb je veel controle over de bereiding.


Deze glazen deksel stelt je in staat om tijdens het koken je gerecht goed in de gaten te houden. Je hebt bij niet alle pannen een deksel nodig. Speciaal ontworpen voor de pannen met een diameter van cm uit de “Forgées” en Gietijzer reeksen van Le Creuset.


De BK Q-linair Master kookpan met glazen deksel heeft een diameter van cm en een inhoud van liter. De pan is van geborsteld roestvrij staal en heeft een . HomeCategoriePannenDeksels InzetGlazen deksel Demeyere cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts