dinsdag 29 juli 2014

Koffie warmhouder horeca

Onze machines en apparaten om producten warm te houden op het horeca. Geschikt voor dranken zoals: gluhwijn, thee, koffie, warme chocomelk, warm water . Buffetten zonder warmhouders en warmhoudlampen kunnen het verschil maken.

In een horecakeuken vindt men daarom van allerlei zaken om de gerechten . Poedervormig ontkalkingsmiddel voor koffie- en espressomachines. Deksel is omkeerbaar zodat deze als warmhouder voor glazen kan worden gebruikt. XXLhoreca biedt u een groot assortiment functionele warmhoudapparatuur, van een handig percolator voor het maken van een flinke voorraad koffie of een .

Verschillende koffie en thee apparatuur special voor restaurants en café. Ideaal voor verwarming en warm houden van Glühwein, water, koffie of thee Capaciteit: lt. Een redelijke grote warmhouder voor de koffie.


Op deze website vind je namelijk alle verhuurbedrijven die warmhoudapparatuur en andere horeca-apparatuur verhuren. Als u voor (grotere) groepen mensen koffie wilt serveren kunt u het beste een koffieapparaat. Zo heeft u voldoende capaciteit om iedereen te voorzien van een warme en verse kop koffie, thee of chocomel. Wij zijn de Horeca keuken webshop online voor professional en consument!


Buffalo warmhoudplaatjes koffie warmhouder L413. Buffet warmhouders chafing dish zonder inzetbak buffetten warm houden.

Illy Normal koffiebonen Horeca verpakking. Horeca apparatuur kopen bij de groothandel uit Rotterdam. Categorie Koffiepadmachines van veiling Horeca apparatuur en verzamelveiling te Venlo op BVA Auctions. Een goede bereiding van koffie wordt door de gasten.


Veiling horeca-inventaris “Restaurant Dalzicht” te Nijverdal - deel Horeca Apparatuur. Héman partyverhuur, verhuurservice voor uw feest of evenement. Statafels, biertap, partytent, stoelen, servies en apparatuur, door heel Nederland bezorgd!


Een uitgebreid en compleet drankenassortiment voor de professionele horecaondernemer mag dan ook niet ontbreken. Koop nu de JURA Zen ontvang gratis een iPa de JURA Cool Control en ons onvolprezen proefpakket koffie en reinigingsmiddelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts