woensdag 16 juli 2014

Houten aanrechtblad op maat

Alle informatie over een Massief Hout keukenbla aanrechtblad werkblad. Goed advies, kwaliteit en de laagste prijs! Een houten keukenblad geeft iedere keuken een unieke uitstraling.

Mogelijkheden voor een kookplaat in een aanrechtblad van hout. Als maatwerkspecialist maakt DroomHout niet alleen meubels op maat maar ook prachtige keukenbladen op maat. Wij maken keukenbladen van gebruikt hout, voor een authentieke uitstraling.


Meer informatie houten keukenblad op maat.

IKEA heeft werkbladen op maat of standaard werkbladen. Onze maatwerkbladen zijn verkrijgbaar in laminaat, massief hout, acrylaat en steen. Onze keukenwerkbladen zijn eenvoudig op maat te maken.


We hebben alles van gelamineerde tot massief houten werkbladen. De Amsterdamsche Fijnhouthandel is specialist in het vervaardigen van houten tafelbladen en aanrechtbladen op maat, in meer dan houtsoorten. Keukenbladgigant levert op maat gemaakte keukenbladen van hoogwaardig materiaal voor een heel lage prijs!


Qua onderhoud dient u het aanrechtblad regelmatig te behandelen met plantaardige olien. Hierdoor wordt het op termijn resistent tegen vlekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts