dinsdag 8 juli 2014

Smoothie mcdonalds gezond

McDonald's heeft een nieuw drankje toegevoegd aan het assortiment: de Iced Fruit Smoothies. De Iced Fruit Smoothies van McDonald's zijn koude drankjes gemaakt op basis van crushed ice, waaraan een heerlijke mix van yoghurt en fruit . Tijdens het shoppen of onderweg kun je nu ook genieten van een verfrissende smoothie.

Bij de McDonald's verkopen ze sinds kort namelijk . Een heerlijke graanreep, een lekkere smoothie vol vers fruit, of toch. We gaan door met de lijst van 'gezonde' dingen die helemaal niet gezond zijn. De claim is dat deze smoothie gezond voor je zou zijn vanwege vers.

McDonalds heeft tegenwoordig een overzichtelijk systeem waarin je de . Wil je gezond ontbijt of een McDonalds ontbijt? Een egg McMuffing van de McDonalds en een innocent smoothie klinken misschien heel . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Inspelend op de groeiende gezondheidstrend in Nederlan brengt McDonalds een heus smoothie op de markt. Sommige dingen lijken heel erg gezon maar bevatten toch heel veel. Het fruit in de smoothie bevat ook al van nature veel suiker, dus dat telt dubbel op.


FAT-Japanese-dish-calories-McDonalds-Big-Mac-fries. In onze pogingen om gezond te eten en slank te worden en blijven.

Oké, we geven toe: McDonald's is een van onze ultieme guilty pleasures. Zo'n McKroket is natuurlijk heel lekker, maar wist je dat McDonald's . ICED FRUIT SMOOTHIE AARDBEI BANAAN . Iced Fruit Smoothie Mango Ananas Small. Dit gebeurt er met je darmen als je dagen McDonalds eet; Wat een slechte darmflora. Want je kunt volop varieren met wat je in je groene smoothie stopt. Maar voor een gezond persoon is er niks aan de hand.


Gezond eten kan wel degelijk lekker én betaalbaar zijn. Uiteraard heb ik mijn vriendje even laten testen en dit is wat hij zei: 'Hier kan McDonalds nog een puntje aan zuigen'. Dit boek is een stuk gezonder dan McDonalds Big Mac!


Wil je echt gezond eten dan bevelen we je het boek Supergroente en Powerfruit. Vorige maand in het nieuws dat Mc Donalds op de weboage voor het. Het heeft zijn voordelen en kunnen heel gezond zijn, het bevat een hoge dosis aan vitamines en mineralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts