vrijdag 25 juli 2014

Glasboor

De Piranha HI-TECH tegel- en glasboor x53242-qz 8mm heeft een speciaal ontworpen punt om zeer nauwkeurig te boren in keramische tegels, geglazuurde . De Piranha HI-TECH tegel- en glasboor x53237-qz 6mm heeft een speciaal ontworpen punt om zeer nauwkeurig te boren in keramische tegels, geglazuurde . De Piranha HI-TECH tegel- en glasboor x53232-qz 5mm heeft een speciaal ontworpen punt om zeer nauwkeurig te boren in keramische tegels, geglazuurde .

Bekijk vergelijk het ruime assortiment glasboren en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online! De juiste Tegelboor, glasboor vinden – geen probleem dankzij het grote assortiment. Maak eerst een mal en zet deze goed vast.


Gebruik een accuboor met slipkoppeling zodat de boor niet.

Accuboormachine Glasboor of gatenboor met diamant kroon uit de shop. Met een glasboor kun je gaten boren in een theepot, vazen en kopjes potten etc. Om in glas aardewerk porselein keramiek of tegels te . Met lage snelheid werkt de glasboor zich door het glazen oppervlakte, zodat je niet uitschiet.


Makita glasboren met ingesoldeerde hardmetalen plaat. Spitse boorkegel zorgt voor het zuiver aanboren. Beste boorresultaat wordt bereikt bij een laag . Een glasboor is een speciale boor om in glas te boren; het hardmetalen snijplaatje is min of meer speervormig, aan de punt echter niet zo scherp . Diamant Holle gaten boor om mee in glas te boren.

Asdiameter 8mm, max boordiepte 35mm, lengte totaal 55mm. De Piranha HI-TECH Tegel- Glasboor 6mm heeft een speciale Tungsten carbide punt voor nauwkeurig boren in tegels . Glasboor van Metabo – Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts