vrijdag 18 juli 2014

Kunststof glazen camping

Deze glazen zijn vervaardigd van polycarbonaat, een glasheldere kunststof. Wie ooit op een camping is geweest, herkent het probleeécht glas kan breken en dat levert.

Glazen, borden en bestek zijn in diverse kleuren leverbaar. Ze zijn namelijk gemaakt van melamine, een hoogwaardige kunststof. Zoekt u glazen voor buiten of op de camping?

Producten getagd met kunststof camping glazen. Bovendien houden de kunststof glazen van HappyGlass elk drankje op de. HappyGlass zijn ook ideaal voor gebruik op terras, camping of boot. Melamine drinkbeker rood cm - plastic campingbeker. Kom - Opvouwbaar - 3ml - Kunststof - Groen.


Servies en bestek, voor als u gaat kamperen of voor op de camping, haalt u bij. Servies bestek, zoals bekers, borden, glazen, drinkflessen en keukengerei, . Gelukkig is er een alternatief: kunststof campingglazen.

Campingglazen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en kunnen tegen een . Dit is een bijna onbreekbaar glashelder kunststof bierglas. Ideaal voor gebruik op camping of terras. Gebruik deze kunststof glazen op tuinfeestjes, op de camping of voor een picknick in het park. Zeer geschikt dus voor onderweg, in de tuin, op de boot of op de camping.


Dé oplossing voor almaar sneuvelende glazen. Breedte (cm): 2; Materiaal: Kunststof; Vaatwasserbestendig: Ja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts