dinsdag 15 juli 2014

Lekvrije kinderbeker

Drinkbeker en schoolbeker, gegarandeerd 1 lekvrij. Door speciaal autoseal-systeem lekt deze drinkbeker niet. De ideale drinkbeker voor school is natuurlijk een lekvrije schoolbeker.

Er zijn verschillende lekvrije drinkbekers verkrijgbaar in leuke kleuren. Contigo Runabout kinder lekvrije drinkfles roze lavender. De Contigo autoseal kids is een herbruikbare lekvrije kinderfles met autoseal systeem.


De beker is nu zo'n twee weken in gebruik en hij is ook door mij helemaal goedgekeurd!

Eindelijk een lekvrije beker (totnutoe in ieder geval)! Iedereen is altijd op zoek naar de ideale lekvrije schoolbeker, en die vind je bij Green Jump. Buiten alle hierboven genoemde voordelen van de roestvrijstalen . RVS; BPA vrij; wij adviseren deze beker met de hand af te wassen; verschillende kleuren; met sportdop niet 1 lekvrij; niet in magnetron of vriezer. Bestel jouw Drink in the Box lekvrije drinkbeker met korting. Duurzaam en gezon met de magie van een drinkpakje!


Contigo lekvrije kinderbeker is een herbruikbare lekvrije kinderfles met autoseal systeem. De dop bestaat uit één deel, (geen losse onderdelen) Geschikt voor . Roestvrijstalen dubbelwandige lekvrije beker met trendy design.

On topic: sigg bekers zijn trouwens wel écht lekvrij, goed te reinigen en. Mijn zoontje heeft ook zo'n beker, maar hier nooit problemen met . Lekvrije kinderbeker Contigo Runabout is ideaal voor kinderen. De dop bestaat uit één deel en is 1 lekdicht. Voordeelverpakking KidsTrendy van de geweldige Drink in the Box drinkbekers , de Drink in the Box drinkbeker is 1 lekvrij, Kijk snel!


Op zoek naar een lekvrije beker voor onderweg of op kantoor? Dan ben je bij Contigo aan het juiste adres. Stijlvol, sterk, innovatief én milieuvriendelijk: zo laten . Leuke lekvrije schoolbeker met handige schroefdop voor tieners.


De lekvrije drinkbeker is op maat te maken met eigen afbeelding en foto. De contigo runabout is een morsvrije en lekvrije koffiebeker. Met zijn 300ml is het een compacte beker. Laat deze drinkbeker bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken. Gratis verzending, snelle levering van uw order.


Prijzen (excl. bedrukking) bij diverse oplages, per stuk. Dubbelwandige lekvrije drinkbeker, (3ml) met ingebouwd rietje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts