vrijdag 28 november 2014

Aandrijfriem droogkast vervangen

Loop de instructies volgens de Onderdelenwinkel. De v-snaar of aandrijfriem draait de trommel van uw wasdroger rond.

Dit onderdeel kan slijten of breken, en dan moet het vervangen worden. Als de snaar van uw wasmachine of wasdroger is gebroken is dit vaak gemakkelijk te repareren een nieuwe plaatsen is vrij eenvoudig door u . Aandrijfriem vervangen van een droogtrommel.

De aandrijfriem in een droogkast vervangen . Trek spanrol tegen de lengte tot er geen beweging meer in zit; lus riem rond spanrol; laat de. Het duurt langer om dit te typen dan een snaar te vervangen. Is het moeilijk om deze zelf te vervangen.


Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier.

Snaar van mijn droogtrommel is kapot en die zou ik graag willen vervangen Het is een AEG Lavatherm 577al een oudje maar voor de rest in perfecte staat . Een probleem met witgoed probeer je natuurlijk eerst op te lossen. Maar als repareren niet meer lukt - of erg duur is - moet je het apparaat vervangen. AEG-droogkasten kan je de riem op een schijnbaar correcte manier . Dan is de aandrijfriem waarschijnlijk gebroken, die zit om de trommel heen en om. Dit topic gaat niet over een klusvraag, maar over het laten zien van het vervangen van een v-snaar.


In tegenstelling tot zaken als motor, aandrijfriem, compressor van het condenssysteem etc. In elk geval lijkt het me niet dat het vervangen van . Iemand zei mogelijk de aandrijfriem, maar waar zit dat ding en hoe kun je die vervangen ? De trommel wordt aangedreven door een riem, als die riem versleten is of gebroken dient deze vervangen te worden. Het is dus raadzaam ook de “poelie” van . Oorzaak: aandrijfriem gebroken of koolborstels versleten.


Een monteur moet de riem vervangen of Meo Lease het hele apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts