vrijdag 7 november 2014

Tiamo handmolen

Voorzien van keramische schijven die perfect af te stellen zijn voor elke gewenste zetmethode, zorgt . Tiamo handkoffiemolen - compacte handmolen. Tiamo handkoffiemolen zwart, maal heerlijk verse koffie voor filter of espressopotje.

Deze handmolen is in maalgraad instelbaar van erg grof naar fijn. Bij het malen van de koffiebonen komen enorm veel aroma's vrij. Wacht je te lang, dan vervliegen de aroma's ook heel snel.


Bestel Tiamo Handkoffiemolen Zwart online voor € 39 De Tiamo handmolen is in maalgraad instelbaar van erg grof naar fijn.

Koffiemolen Tiamo is een handmolen met keramische konische maalschijven hetgeen zorgt voor een precieze maalgraad.

De Hario Skerton lijkt wel heel erg op de Tiamo Skerton. Deze schijnen vooral bij grovere maling wat inconsistent te . Met de Tiamo hand koffiemolen maal je handmatig zelf je koffiebonen. Instelbare maalgraad van grof tot heel fijn. Met de Tiamo handmolen maal je handmatig de hoeveelheid die je nodig hebt voor een kopje of een pot koffie. De Tiamo koffiemolen is geschikt om gram . De Tiamo is precies hetzelfde als de MSCS-2TB, maar dan goedkoper.


Handmolen Likeur pakket: Handmolenset Blackwine met 5gram Fairtrade koffiebonen,. Koffie handmolen Tiamo € 390; Filterdrager (keramisch, wit) met . Ideaal voor het bereiden van slow coffee. Tiamo HandkoffiemolenDeze handmolen is in maalgraad.


Hario handkoffiemolen – compacte handmolen. Zgan koffie handmolen van het merk tiamo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts