woensdag 26 november 2014

Kartonnen etagere wit

Etagere karton blauw met witte stippen kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer . Bekijk de aanbieding van de Kartonnen etagere online en maak een keuze uit. Zo is de kartonnen etagere roze ook leuk voor een.

Super zoete roze wit stippen etagere, voor je cupcakes, petit fours enz. Super handig voor elk (kinder) feestje, lagen om heel veel lekkers op te presenteren ! Een Etagère koop je eenvoudig online bij bol. Loods - Houten etagere cm hoog - Wit.

IKEA - GARNERA, Etagère, verdiepingen, De etagère zorgt voor een feestelijke presentatie van bv. Met de etagères van World of Jet ben je zeker van een uniek design en een. De kartonnen etagères van Jet by ter Steege zijn functioneel, hip en kleurrijk.


Miss Etoile Papieren Etagère Lagen - Wit met . De etagere is gemaakt van stevig foam met karton en is erg mooi afgewerkt. Eenvoudig te monteren, onze Etagere Cupcake wit is perfect voor cupcakes, snoep,. High tea etagere van karton Klik hier om High tea etagere van karton te bestellen. Deze etagère bestaat uit lagen en is gemaakt van porselein.


Artikelnummer: 40605W √ Bestellingen boven €GRATIS bezorgd.

Etagere uit de serie Itchy uitgevoerd in strakke ronde vorm van porselein in de kleur wit. Maakt de High Tea net even wat gezelliger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts