dinsdag 25 november 2014

Bunzlau mok

Bunzlau Castle MokkenBunzlau heeft een grote variëteit aan mokken. Helder Blauw heeft diverse soorten en maten in verschillende patroontjes. Prachtige handgemaakte mokken van Pools aardewerk.

Rechte bekers, farmer mugs of de tulp mok, kies je model en decor. De voordeligste Webshop voor al uw Bunzlau Castle servies! Mokken Bunzlau heeft een groot assortiment aan mokken.

Van klein tot groot in verschillende uitvoeringen. De Farmer Mug is de meest gangbare boerenmok. Leuke grote mok met een ijskristallen motief van het bekende poolse aardewerk uit bunzlau.


In mijn andere advertenties staan ook nog. Orginele Bunzlau servies door eigen inkoop tot goedkoper dan de adviesprijzen !

De mokken in alle motieven en modellen van Bunzlau Castle zijn online te bestellen bij Ruijsdael. De webshop en informatiesite van Naarden-Vesting. Het servies van Bunzlau Castle is vaatwasserbestendig. De tulpmokken van Bunzlau Castle worden ook wel de Mugs genoemd. Deze mokken hebben een inhoud van 18 3of 450ml.


Het Bunzlau servies kent een rijke variatie aan theepotten, mokken, schalen, kommen, bakjes, presenteerschalen en borden. Wat een kleurenzee op deze Poolse mok, om vrolijk van te worden. Bunzlau Servies kopen online gratis bezorgd zonder verzendkosten.


Blauw versierde mokken, kopjes, borden en schalen. De natuur is een grote bron van inspiratie voor de decoren van het Bunzlau Castle servies. Takjes, bloemen, kransen, pauwenveren en andere decoraties .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts