maandag 10 november 2014

City plaza plattegrond

Elke zondag koopzondag □ Makkelijk bereikbaar □ Overdekt parkeren □ Gratis. Nieuws Events: Bekijk hier het overzicht.

TIP: je kunt de plattegrond ook printen en meenemen naar het . Welkom bij winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. In het overdekte winkelcentrum treft u meer dan 1winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en .

Op zoek naar alle winkels in winkelcentrum City Plaza? Openingstijden, adressen, reviews en meer op Wugly. Wil jij weten welke winkels je allemaal op Cityplaza kunt vinden? De kerstmarkt vindt plaats op de mooie pleinen van Winkelcentrum Cityplaza. TIP: je kunt de plattegrond ook printen en meenemen naar het winkelcentrum.


De tweede verdieping is meer dan een bibliotheek. Bekijk dan hieronder op de kaart waar deze accommodatie precies ligt. Plaza in Nieuwegein en andere bioscopen in de buurt van Nieuwegein. Film trailers, recensies en algemene info. Modestraatje verse gebakken vis lingerie herenmode friet snacks stroopwafels drogisterij brood banket wenskaarten hobbyart.


In het centrum van Nieuwegein is het winkelcentrum Cityplaza gevestigd. Het is het grootste winkelcentrum van Nieuwegein. Parkeren in Nieuwegein kost maximaal € per uur.


Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Nieuwegein parkeren? Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts