vrijdag 7 november 2014

Dik geurts vidar triple

Lees hier alles over de houtkachels van Dik Geurts en ontdek welke haard het best bij jou past. De Vidar Triple is voorzien van driezijgig glas waarmee het zicht op het houtvuur optimaal is. De Dik Geurts Vidar Triple is een grote, imposante houtkachel met een vermogen tot 11kW. Als de haard aan het branden is, is het een echte blikvanger. Houtkachel Direct levert Dik Geurts houtkachels tegen de laagste prijzen van Nederland.


Vidar Triple, 8x 6x 4mm, tot kW,. De Vidar Triple houtkachel is een driezijdige houtkachels die zorgt voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit verschillende posities in de woonruimte.

Dik geurts-Houtkachels Brandend in de showroom! Driezijdige houtkachels als de Vidar Triple zorgen voor een optimaal zicht op het houtvuur . Set - aanbieding dik geurts vidar triple vrijstaande houtkachel deze set – aanbieding bestaat uit : - de haard - afvoer - installatie. De Vidar Triple is verkrijgbaar in de kleur antraciet en is voorzien van een grote deur met een tweepuntssluiting voor extra stabiliteit.


De Dik Geurts Vidar Triple zorgt als driezijdige houtkachel voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit verschillende posities in de woonruimte. Dik geurts-Houtkachels Opgesteld in showroom! Driezijdige houtkachels als de Vidar Triple zorgen voor een optimaal zicht op het houtvuur vanuit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts