dinsdag 11 november 2014

Slang afzuigkap bevestigen

Een vrijhangende afzuigkap plaats je eenvoudig zelf. Slangklemmen (stuks, gelijke diameter flexibele pijp). De flexibele aluminiumslang wordt nu met een slangklem op het verbindingsstuk bevestigd.

Kleine correcties in de stand zijn met de slang . In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig het is om een ETNA afzuigkap te. Onze ventilatieslangen kunt u gebruiken voor het monteren van uw eigen. Stappenplan installatie of aansluiting afzuigkappen of wasemkappen in uw keuken.

Bij een centraal afzuigsysteem kunt u een flexibele slang aankoppelen op een bestaand kanaal. De monteur die de nieuwe keuken geinstalleerd heeft gebruikt de flexibele aluminium slang met grove spiraal die bij de afzuigkap geleverd isAfzuigkap aansluitingberichtenaug 2012Spiraliet aan luchtrooster bevestigenberichtenmei 2012Afvoer afzuigkap beter direkt naar buiten? Teken het gat af op de muur en boor in het midden van de cirkel een gat naar buiten. Flexibele aluminium en kunststof slang voor ventilatie of afzuiging.


Lees beslist de gebruiks- en montage-handleiding voordat u uw appa‐ raat plaatst, installeert en in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts