dinsdag 11 november 2014

Badkamer winnen facebook

Like en deel dit bericht en maak kans op een nieuwe keuken! Facebookvriend zo'n bericht heeft gedeeld . Een smartphone, vakantiereisje of een nieuwe auto in ruil voor een like op Facebook: zulke winacties zijn heel verleidelijk, maar zijn ze wel .

Is je huidige badkamer wel toe aan een flinke opknapbeurt of houd je gewoon van design? Vertel ons waarom jij dit geweldige bad moet winnen. Linda Snijders Heel cool, past perfect in onze badkamer, met een tweede kleine op komst superwelkom, . Mensen zeuren ook altijd dat ze nooit winnen, maar ze doen dan ook nergens.

Naar aanleiding van de loting van de badkamer hebben wij . Een complete badkamer winnen, dat wil toch iedereen? Daarom heeft Sanitairwinkel een speciale LikeWin Facebookactie opgezet en een . Sanitairwinkel heeft een spetterende winactie via Facebook. Zij geven namelijk een complete badkamer ter waarde van €2. FRAUDE: Video van tiener die overlijdt in de School badkamer.


De te winnen prijzen staan vermeld en afgebeeld op de website en de Facebook pagina. De prijswinnaar(s) worden willekeurig gekozen onder devan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts