zondag 30 november 2014

Solis multi chef pro multifunctionele kookpan 3 7 liter

De Solis Multi Chef Pro is een multifunctionele kookpan. Te gebruiken als rijstkoker, slowcooker, stoompan en voor het bereiden van risotto. De SOLIS Multi Chef Pro multi-functionele koker is een slowcooker, rice cooker,.

RVS stoompan, van de slowcook functies of de warmhoudfunctie. Deze handige Multi Chef Pro van Solis is multifunctioneel in gebruik. De Multi Chef Pro is namelijk een slowcooker, een rijstkoker, een stoompan, een . De Solis MultiChef Pro cooker is een echte multifunctionele pan.

De pan heeft een capaciteit van liter voor slow cooking. Solis Multi Chef Pro multifunctionele kookpan liter De Solis Multi Chef Pro is een multifunctionele kookpan. Te gebruiken als rijstkoker, slowcooker, . Chef'sChoice USA Messenslijper - Gladde Messen. Keukenmessen - Solis Multi Chef Pro multifunctionele kookpan liter. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . De Multi Chef Pro is namelijk een slowcooker, een rijstkoker, een stoompan, een.


De capaciteit voor slow cooking is liter.

De Solis Multi Chef Pro is een keukenapparaat geschikt voor verschillende doeleinden. De uitneembare kookpan met anti-aanbaklaag is voorzien van een grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts