dinsdag 17 november 2015

Atag retro gasfornuis

Dit vintage gasfornuis uit 19is een echt collectors item. Retro Gasfornuis pits met oven vintage antiek atag.

Wij hebben diverse op voorraad van siemens, bosch,atag, miele enz. Jaar oud en altijd dezelfde eigenaar gehad. Retro vintage gasfornuis met oven uit de jaren merk atag.


Retro Atag Sahara vintage gasfornuis uit 1959. Bestel hier kookaccessoires en onderdelen voor keukenapparatuur van ATAG, Pelgrim en ETNA. De keukenserviceshop is onderdeel van ATAG Nederland. Ik sta op het punt om een jaren Atag gasfornuis te kopen.


Zoek iemand met verstand v restauratie om de werking van het . Hoe mooi kan een vintage gasfornuis zijn? Deze vintage Atag uit 19staat prachtig in mijn retro pastel keukentje. Onlangs kocht ik ook een retro gasfornuis van ATAG via Marktplaats, dat is ook wel een massive en zwaar ding.


Download hier gratis uw ATAG Fornuis handleiding. Wij hebben een Atag gasfornuis maar de oven doet het niet. Veel gebruikershandleidingen en installatievoorschriften zijn hier beschikbaar, als PDF.


Tik het typenummer in om de handleiding te downloaden. Deze side by side koelvriescombinatie met wijnkoeler is een absolute topper in zijn soort. Atag gasfornuis met elektrische ovenDoor verhuizing overbodig geworden Hetfornuis is vrijstaand type Fg453l Het isgebruikt maar. Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts