dinsdag 24 november 2015

Camping vlietland leiden

Camping Vlietland is een sfeervolle familie- en stadscamping, vlakbij Leiden. In de Randstad en grenzend aan 't Groene Hart is er genoeg te doen en beleven! Watersportcentrum Vlietland: Camping, bootverhuur, klimpark, zeilschool, haven en buitensport-activiteiten voor scholen, bedrijven en kinderpartijtjes.

Camping Vlietland is een gezellige familie- camping, autovrij met veel. Onze camping ligt op ongeveer km vanaf het centrum van de historische stad Leiden. Ligging is best ok, natuurgebied net naast Leiden.


Camping ligt naast een doodlopende weg maar is toch erg druk.

Fijne, rustige familiecamping met veel watersportmogelijkheden in het recreatiegebied Vlietlan op slechts enkele kilometers van Leiden. Camping Vlietland ist ein gemütlicher, autofreier Familiencampingplatz im Erholungsgebiet Vlietlan inmitten der ‚Randstad' und an der Grenze zum Grünen . Camping Vlietland is a family-friendly campsite on a beautiful location at a lake in a recreational area. There is plenty to do in the close vicinity of the campsite, . Watersportcentrum (WSC) en Camping Vlietland ligt aan een grote plas in het.


WSC Vlietland is slechts een steenworp verwijderd van Leiden, met zijn . Camping Vlietland is een gezellige familiecamping, autovrij met veel. Op de 11e plek: Vlietlan de achtertuin van Leiden. Bewonder de stad vanaf de grachten met een van onze sloepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts