woensdag 18 november 2015

Theelepeltjes graveren

Bekijk nu op onze website voorbeelden van theelepels. Diverse zilveren en verzilverde theelepeltjes onder andere een theelepel met graveertop zodat u uw eigen initialen kan laten graveren.

Ontwerp uw eigen lepel met een naam, tekst of logo. Als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. Bezoek de site voor andere gepersonaliseerde geschenken.


De leukste gegraveerde theelepels met logo koop je bij Mokkenland.

ZIL 11668Verzilverd theelepeltje met gladde ronde plaat om iets op te graveren. Grote collectie zilveren theelepels en zilveren gebaksvorken in diverse stijlen en maten. Set van Hollands zilveren theelepeltjes gemaakt door De Zilverfabriek te Voorschoten rond 1955. Mooie, bruikbare theelepeltjes in uitstekende staat, model . Om iets te graveren, heb je specialisten nodig. In bestek en veel zilveren geschenkartikelen is het mogelijk bij de fabriek je eigen gravure te bestellen.


PStel uw eigen persoonlijke bestekset samen. Leuk om te geven, origineel cadeau leuk om te krijgen! Het graveren kunnen we voor u verzorgen, een korte machinale tekst zoals bijvoorbeeld een naam of datum.

Om duidelijk te maken bij wiens geboorte de lepel is gegeven, wordt een inscriptie met de voor- en achternaam, . Koffie- en theelepels (21); Los bestek (37); Opschepbestek (22). U kunt dit product met een maximum, van karakters, door ons laten graveren. Zilverstad Verzilverde Spaarpot Nijntje 6851261. Verzilverde spaarpot Nijntje 685126 deze spaarpot kunnen wij graveren! GRAVEREN VAN DE NAAM OF DATUM IS GRATIS Aangeleverde tekst die afwijkt van de gekozen graveer optie wordt niet uitgevoerd.


Theelepeltjes hebben ze overal, blokker, xenos, action,. Bijvoorbeeld van zilver ( juwelier?) of iets wat je kan laten graveren met haar naam of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts