dinsdag 24 november 2015

Cachaca 51

Cachaça is eigendom van het familiebedrijf Muller de Bebidas. Cachaça is met bijna marktaandeel veruit marktleider in de Braziliaanse thuismarkt . Cachaça Piras is één van de meest verkochte dranken bij Drankgigant.

Cachaça het één na grootste merk is wat . Inhoud: CL Land: Brazilië Alcohol percentage: Allergenen: Geen. Deze witte rum is de populairste Cachaca rum van Brazilië. De rum is perfect om mee te mixen, puur wordt hij nauwelijks gedronken.

Cachaça (ook bekend als aguardente en pinga) is een suikerrietdistillaat afkomstig uit Brazilië en is vergelijkbaar met witte rum. Cachaca is afkomstig uit Brazilië en vergelijkbaar met witte rum. Het werd rond 15voor het eerst gemaakt en is een distillaat van fijngemalen . Cachaca Pirassunung 70cl - online kopen.


De Cachaça is de meest populaire en best verkochte suikerrietdistillaat in Brazilie. Het merk is rond 19opgericht door de Duitse familie Müller in de . Cachaca is een suikerrietdistillaat uit Brazilië en is het beste te vergelijken met witte rum. Het werd al rond 15geproduceer een paar decennia .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts