donderdag 26 november 2015

Kleine frituurpan 2 liter

Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Opzoek naar een frituurpan of friteuse om heerlijke frietjes of andere snacks te frituren?

Uitneembare binnenpan; Koele wand; Vaatwasserbestendig. Mini friteuse, handig als je weinig ruimte hebt of kleine porties wilt frituren. Bourgini Classic Triple Deep Fryer friteuse 3. De Tomado Friteuse heeft een inhoud van liter en een binnenpan met een.

Vergelijk 6verschillende Frituurpannen op KIESKEURIG. Frituren met hete lucht; Bakcapaciteit: kg frites; Vermogen: 21watt; Voor frituren, bakken,. Onze keuze voor een hetelucht friteuse met kleine inhoud. Frituren kan ook gezonder, namelijk met de Aerofryer van Princess met een inhoud van liter.


TEFAL multifunctionele friteuse FR495 16W, maximaal liter. De pan heeft een inhoud van liter en is ook geschikt om in de oven te plaatsen. Type apparaat: Multicooker; Maximaal vermogen: 14W; Inhoud frituurmand: 1. Uitneembare pan: ja; Gebruiksmodus: Netsnoer.


Dus met een inhoud van liter of minder mag ook.

Je kan ook gewoon minder in een normale friteuse doen. Je wilt een goedkope friteuse kopen, maar eerst prijzen vergelijken en reviews. De inhoud van een frietpan wordt weergegeven in Liter, deze frietpan van Tefal.


Bestron heeft een inhoud van liter, over het algemeen ligt . Bitterballen of friet: zo nu en dan heb je zin om te frituren. Hoe kan ik zien hoeveel liter een snelkookpan is? Kies de beste Friteuse aan de hand van testen, reviews en specificaties.


Neem een pan met een inhoud van liter of meer als je een gezin met kinderen . Enkel Een enkele friteuse geschikt is voor tot personen. Tefal Friteuse - Filtra Pro Inox Design L - koude zone FR4067. Vandaag (kleine) frietjes en bitterballen van mora.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts