woensdag 11 november 2015

Beertender fust brand

Wat is de prijs van een Brand Beertender fust? De gemiddelde prijs van een Beertender fust van Brand is € 1(€ per liter). Wij hebben dit artikel in ons assortiment, rijke pilsener die een aanvulling is op de pilseners van Heineken en Amstel voor de Krups Beertender.

Brand Premium Pilsener () heeft een verrassend krachtige smaak door het gebruik van extra hop. De levertijd kan oplopen tot week - (voor actuele voorraad kunt u contact met ons opnemen). Als sinds 13wordt er bier gebrouwen in de oudste brouwerij van Nederland te Wijlre in Limburg. En sinds Frederik van Edmond Brand de brouwerij in 1871 .

Na jaren trouwe dienst moeten we je meedelen dat de Beertender fusten binnenkort niet meer aangevuld worden in de winkel. Vind hier alle informatie over Brand fust beertender. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen.


Beertender wordt langzaamaan niet meer ondersteunt door de.

Brand Premium Pilsener onderscheidt zich door zijn krachtige smaak. Bij Brand brouwen we onze pilsener namelijk met méér hop, en dat zorgt voor méér . Brand beertender vaatje liter in de aanbieding, promotie, actie, korting en reclames van Brand beertender vaatje liter. Ik heb sinds gisteren een beertender in huis.


Nu wordt er reclame gemaakt voor Amstel en Brand fustjes voor de Beertender. Goedkoop bier: aanbiedingen Brand - fust (beertender 4l) - bij supermarkt, slijterij en groothandel. Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen kunt u altijd contact met ons op . Brand bier zit niet in de P brand is van Heineken, en heineken heeft.


De BeerTender van Heineken (met naast Heineken ook Amstel en Brand) en de PerfectDraft, oorspronkelijk ontworpen door Philips en InBev . Heineken Beertender fust large liter beertender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts