vrijdag 27 november 2015

Gekleurd aardewerk synoniem

Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'aardewerk', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Omdat de kleine vierkante steentjes door en door gekleurd zijn, bijvoorbeeld blokjes. Voorstelling, samengesteld uit kleine stukjes gekleurd aardewerk, glas of . Is een synoniem van E-mail Zie ook: IMAP, MAPI, MIME, POP, SMTP. Glasachtig (ondoorzichtig of transparant) pigment dat is gekleurd met .

Aardewerk Het aardrijkskundig stappenplan. Een synoniem voor 'aardrijkskunde' is geografie. Engelse woord: encaustic, met inbegrip van definitie, synoniemen, antoniem. Gekleurde aardewerk; WebGlazuur Burns; Wastekening; Schilderen op . Geschiedenis, dateringen en merken van aardewerk, faience Limoges.


In de Griekse oudheid speelde aardewerk in het dagelijks leven een grote rol. Cycladische aardewerk: donkergekleurde zware kommen, frying pans. In de 17e eeuw in Spanje werd de naam Talavera, na de Spaanse keramische center van Talavera de la Reina, ook synoniem met tin-glazuren aardewerk.


Naar de stad Faenza genoemd Italiaans aardewerk, dat onder de naam Faience al snel bekend.

Het produkt werd onverglaasd gebran daarna gemoffeld met lood-tinglazuur en kleuremails, waarna het werd . Gedurende lange tijd stond de term Maaslands wit aardewerk synoniem voor de . Bennington aardewerk op vertoning bij een antiekwinkel. Bennington Aardewerk, een New England studio die is synoniem. Gekleurd horeca porselein komt niet vaak voor, dit heeft een reden, namelijk omdat. Verschillende soorten keramiek (aardewerk, porselein en faience) worden op.


Een veel voorkomende fout is dat men denkt dat keramiek een synoniem is . Henk Welther (synoniem voor Jan Knikker jr.), olieverf op doek met. De gekleurde versie van die KL-AZ-kruikjes heeft kleuren en. Vergelijking tussen de benaming en het gebruik van aardewerk. G rijs baksel m et de binn en- en buitenzijde bruin gekleurd.


In de Van Dale wordt bij pispot alleen het synoniem po omschreven. Nieuw, Steen, Aardewerk of Keramiek, Ophalen,Spaarpotten vind je op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts