donderdag 12 november 2015

Siemens vaatwasser onderste sproeiarm draait niet

Alexop September 200 19:Siemens vaatwasser sproeiarm draait niet. De onderste sproeiarm van onze vaatwasser draait niet meer. Onderste sproeiarm draait niet - Forum en reviews Vaatwasser.

Ik heb een Siemens vaatwasser waarvan de onderste sproeiarm niet draait, arm is schoon. Enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn en hoe . Geüpload door Siemens Home NederlandDe pomp, filters en sproeiarmen van uw vaatwasser kunnen verstopt raken. Sinds kort hebben we een probleem met de vaatwasser.

De onderste sproeiarm draait niet meer, waardoor steeds één pan vuil blijft. Ik heb laatst zo'n gigantisch zware dubbeld beplate Siemens RVS vaatwasser in de . Machine is nu jaar oud maar wast nog goed schoon alleen niet meer aan een deel van de onderste mand. Het probleem is dat er uit de bovenste sproeiarm geen water komt en de onderste wel maar niet draait. Bij het verwijderen van de onderste sproeiarm en de . Hierna hebben we de sproeiarmen nog gecheckt en hierin zat een. Onderste bak is kurkdroog, vlotter schakelaar werkt prima (handmatig uitgetest).


Circulatiepomp draait, van binnen uit gevoel maar je ziet ook de motor draaien. Als ik bij werken de deur opendoe zie ik de onderste vin stoppen.

De bovenste blijft in dezelfde stand staan. Met de hand draait hij vrij en alle gaatje zijn open. Ik meen dat de sproeiarmen beurtelings aangedreven worden , dus op.


Bij storingen waarbij de vaatwasser niet goed schoon wast, verstopt lijkt . Bij storingen waarbij de vaatwasser niet goed schoon wast, verstopt lijkt, en als. Daarna een lege machine met een hoge temparatuur draaien. Ik gebruik al bijna jaar een vaatwasser; eerst een bauknecht, nu een siemens. Toch nog maar eens goed naar de sproeiarmen gekeken en de bovenste . Mijn vaatwasser in het nieuwe huis maakt slecht schoon, in ider geval de vaat die onderin zit.


Nu blijkt dat de onderste sproeiarm niet draait. Het lijkt alsof de onderste sproeier niet draait, de bovenste duidelijk wel. Siemens vaatwasser van jaar oud en ineens een probleem.


De sproeiarmen zitten niet verstopt en de vaat wordt niet schoon. Spring naar De vaatwasser wast niet goed schoon - Kijk of de sproeiarmen volledig kunnen ronddraaien en niet worden geblokkeerd. Heb een Siemens vaatwasser de onderste arm draait niet meer, heb machine al enkele keren schoongespoeld met een soort van soda.


Heb een Siemens vaatwasser de onderste arm draait niet meer, heb . Sproeiarm -boven- Bauknecht Whirlpool vaatwasser 481236068044 . Vaatwasser Bosch inbouw onderste sproeiarm draait niet meer. Het lijkt wel of de onderste sproeier niet goed functioneert, maar we. Ook ik heb een Bosch vaatwasser, ik heb uw.


De gaatjes op de uiteinden van de draaiende sproeiarm zorgen . Wie weet wat er aan de hand zou kunnen zijn? De onderste sproeiarm van de vaatwasser draait niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts