vrijdag 13 november 2015

Kaasdoos blokker

Over smaak valt niet te twisten, maar over hoe deze behouden blijft wel! Bewaar kaas op de wijze waarop het hoort in deze handige Modula-bewaardoos. Deze Rosti Mepal Stora kaasdoos is een rechthoekige doos met een inhoud van liter en roodkleurige afdichtring die zorgt voor een luchtdichte afsluiting.

Rosti Mepal Set van fruitboxjes Campus + vorkjes - wit. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,. Hallo Ik heb een vraagje over het bewaren van kaas, ik bewaar het nu in een kaas-doos van Mepal, maar de kaas en de kaasdoos worden in . Shop online voor Kaasdoos uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

De Curver Grandchef kaasdoos met binnentray is geschikt voor allerlei soorten en grote kazen. Daarnaast is de onderkant voorzien van een rand zachte . Wil je jouw gasten niet alleen laten genieten van de smaak van de. Deze Rosti Mepal Stora-kaasdoos is een rechthoekige doos met een inhoud . De mepal modula kaasdoos is een goed afsluitende bewaardoos voor het bewaren. Tupperware kaasdoos type cheesmart met handig ingebouwd condens . Rosti Mepal Modula kaasdoos bij Blokker - huishoud-, tuin-, woon- en keukenartikelen - 8711269849652. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.


Tot april 20in de aanbieding bij Blokker: Rosti Mepal Kaasdoos nu voor €99. Vergelijk meer Opbergen bewaren aanbiedingen op . Wij hebben een gewone, plastic (vleeswaren)doos met deksel,. Nu staan de kaasdoos en de vleeswarendoos gebroederlijk naast . Mepal kaasdoos modula wit 2000ml Vanaf € 7. De grandchef kaasdoos met binnentray is een doos voor het bewaren van uw kaas, door de bolle . Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Kaasdoos Stora - Rood. Specificaties Rosti Mepal Kaasdoos Stora - Rood. En bij blokker heb je ook dergelijke boxen.


Het hoeft niet perse van tupperware te zijn. Als je de box maar goed kunt afsluiten en het blijft lekker vers. In actie bij Blokker: Kaasdoos grand chef van het merk Curver voor de prijs van €7.


Stevige kaasdoos met transparant venster en anti-condenstray. Deze Rosti Mepal Stora-kaasdoos is een rechthoekige doos met een inhoud van. Kaasdoos van het merk Rosti Mepal verkrijgbaar bij Blokker voor slechts 6. Hoort onder Huishouden Opbergmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts