maandag 16 november 2015

Spirali kopen

Met de Spirali van Lurch kan je gemakkelijk spiralen, spaghetti of schijfjes maken van groenten en fruit. Had ik misschien toch een duurdere moeten kopen? Ik dacht eerst om de handrasp te kopen, maar heb nu absoluut geen spijt van mijn keuze.

Wat is het verschil tussen de lurch spirali en de lurch super spirali? Blokker – Spiraalsnijder Lurch Spirali maakt moeiteloos spiralen (groentespaghetti) van verschillende soorten groenten en fruit. De spiraalsnijder die je bij de Blokker kunt kopen is eenvoudig en doet zijn werk. Met de Lurch Spirali Spiraalsnijder maakt je moeiteloos de lekkerste groente .

Meer Spirelli Spiraalsnijders vindt u hier op de website van Spiraalsnijder Kopen. Aanbieding voor Lurch Super Spirali Spiraalsnijder en nog veel meer. De Super Spirali maakt naast spaghetti of schijfjes, ook curly friet en groente tornados!


Puur Mieke Webshop ✓ Voor 22:besteld = Morgen . Makkelijk Groeten Spiralen Maken met de Lurch Spirali. Snijd Tornado aardappelen met het vernieuwende Tornado-mes in de Super Spirali van Lurch. Transformeer al je groenten en fruit in spaghetti's van of mm . Koop uw Lurch spirali spiraalsnijder online.

Spiraalsnijder Lurch Spirali, inclusief afneembare messen. De beste spiraalsnijder kopen doe je hier! Het is belangrijk om de juiste spiraalsnijder te kopen die voldoet aan jouw. Take it easy, we hebben het hier over een superhandige keukentool die je als (veggie-) . Met de Spirali van Lurch kan je gemakkelijk spiralen, spaghetti of schijfjes maken. De basis van de Spirali is antislip waardoor hij mooi stabiel staat en je veilig . Salades zoals deze Bietjes Salade met Wortel en Appel maak je met de Spirali voor een uniek mondgevoel en een mooie presentatie!


Spiraalsnijder Super Spirali; Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Vergelijk de beste aanbiedingen en koop Lurch Mozzarellasnijder - zwart voor de laagste prijs bij de leukste winkels. De Spirali van Lurch is een handig en onmisbaar hulpmiddel in de (rawfood) keuken. Deze populaire horizontale spiral slicer is erg makkelijk in gebruik.


Maak spiralen, spaghetti of schijfjes van groenten en fruit met de Spirali groentesnijder van Lurch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts