dinsdag 20 maart 2018

Aardappel twister maken

Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf op vakanties in Spanje terug! Deze heerlijke snack is super makkelijk te maken en een prima snack voor 's avonds op de bank. De Potato-Twister is een super-leuke, nieuwe manier om aardappels te bereiden: 1.

Lekkere krokante gedraaide aardappels op een stokje, eenvoudig te maken en . Potato Twister voor heerlijke aardappelslingers nu GRATIS! Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel. Frituur de aardappeltwister en doe er kruiden op.

Je hebt ze vast wel vaker gezien: De potato twister op feest gelegenheden, food. Ik ben de keuken in gedoken om deze zoete aardappel variant te maken. Stalletjes waar je gefrituurde aardappel(chips) op een stokje kunt kopen. Doorgaans vraagt men er bizarre prijzen voor die kunnen variëren . Ken je deze manier van aardappels klaarmaken al? Het spiraal aardappel-fenomeen, dit wordt al verkocht in pretparken zoals Walibi en de Efteling.


Een Aardappel Tornado, ook bekend als Potato Twister of Aardappel Spiraal, is een gefrituurde en gedraaid gesneden aardappel op stokje en heeft in . Ik ben namelijk geen super fan van aardappels en ben daarom reuze enthousiast. Maar je kunt hier ook héél goed aardappels of zoete aardappels in doen, en zo heerlijke twisters maken!

Is een makkelijke en lekkere snack voor een . Twister maken, sprayen met olie, minuten op 1graden. De Potato Chips Twister is een leuke, nieuwe manier van aardappelen bereiden. Een keer wat nieuws met aardappelen doen?


Met de Potato Twister maak jij de lekkere aardappelslingers o. Een gefrituurde gekruide aardappels die in twister vorm is gesneden. Je kan een potato twister zelfs maken met zoete aardappel! Maar heb je ooit deze twister aardappelen gemaakt?


Deze hete lekkernij is niet alleen eenvoudig te maken maar ook bijzonder lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts