dinsdag 27 maart 2018

Groene smoothie boerenkool ananas

Een smoothie maken, het lijkt misschien ingewikkeld. Uren in de keuken staan voor een koud drankje. Boerenkool-peer-banaan-aardbeien smoothie.

Smoothie met boerenkool, blauwe bessen en ananas. Groene smoothie met boerenkool, blauwe bessen, ananas en Griekse Yoghurt. Je kunt ook kiezen voor blauwe bessen of ananas.


Een groene smoothie met boerenkool en avocado als basis, smaakt heel veel erg lekker.

Klaar is je groene smoothie, ofwel je spinazie banaan ananas smoothie. Ik lust echt geen spinazie en boerenkool. In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie.


Boerenkool, rucola en waterkers zijn meer voor 'gevorderden'; Een avocado in je. Tegenwoordig ben ik helemaal fan van ananas en mango maar ook granaatappel is . Ik kwam biologische boerenkool tegen bij de verpakkingsvrije winkel Opgeweckt Noord en besloot om hier een lekkere groene smoothie met . De boerenkool smoothie staat op plek twee van onze top groene smoothies in. Voeg de blauwe bessen, ananas en magere yoghurt toe; Eventueel ook de . Groene smoothie met boerenkool en ananas - FOOD I LOVE.

Groene smoothie met boerenkool en ananas - FOOD I . Ga dan voor deze groene smoothie met boerenkool, ananas, blauwe bessen en Griekse yoghurt. De groene smoothie boerenkool komkommer en banaan. Voeg daarna de druiven, banaan, ananas en halve avocado toe en mix het nog . Groene smoothie met palmkoolseptember 2014In Biologisch.


Ananas boerenkool smoothie met Goji bessendecember 2014In Biologisch. Doe alle ingrediënten in de blender en blend op het groene smoothie programma. Snijd de schil van de ananas en snijd de ananas in stukjes. Doe de ingrediënten in de hogesnelheidsblender, begin met de boerenkool. Extra fruit: Goede combinaties zijn bijvoorbeeld banaan met aardbeien of mango met ananas.


Groente: Denk aan spinazie, rucola, boerenkool, andijvie, bleekselderij, broccoli, etc. Hierbij het recept voor een smoothie met boerenkool en ananas! Tip 2: in plaats van mango zou ananas in deze smoothie ook heel erg lekker.


Ow, en spinazie, want boerenkool wou voor geen meter mixen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts