dinsdag 20 maart 2018

Nieuwe winkels city plaza

Bekijk hier het overzicht van de winkels in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. In het overdekte winkelcentrum treft u meer dan 1winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en . Elke zondag koopzondag □ Makkelijk bereikbaar □ Overdekt parkeren □ Gratis.

Op zoek naar alle winkels in winkelcentrum City Plaza? Passage 10 Nieuwegein; Optiek; Ik ben nog niet in de nieuwe winkel. Wil jij weten welke winkels je allemaal op Cityplaza kunt vinden?


Cityplaza Nieuwegein heeft nieuwe foto's toegevoegd aan het album.

Cityplaza Nieuwegein een aantal winkelformules rijker. De meeste formules zijn nieuw voor Nieuwegein, maar sluiten goed aan bij de . Openingstijden, koopzondag, winkels en andere informatie over het winkelcentrumCityPlaza op. WINKELCENTRUM CITYPLAZA NIEUWEGEN - INFORMATIE. De binnenstad van Nieuwegein heeft een nieuwe boekenshop.


Vandaag opende eigenaar Erica van Alfen uit Nieuwegein de nieuwe . Deze week openen MANGO, Only for Men en The Athlete's Foot hun deuren op verschillende plekken in winkelcentrum Cityplaza. Het nieuwe deel van Cityplaza werd direct druk bezocht. Nieuwegeiners nog steeds Bloemenhuis Bakker:-).

NIEUWEGEIN - Cityplaza is trots op de komst van drie nieuwe winkels. Deze week openen MANGO, Only for Men en Athlete's Foot hun deuren . In 19werd de eerste paal van het gemeentehuis van de nieuwe stad . Opafstand ligt het nieuwe winkelcentrum city plaza met een keur aan winkels en eetgelegenheden. Ook zijn er meerdere sportvoorzieningen in de nabije . Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle . Winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein heeft fors uitgebrei maar het nieuwe gedeelte begint alweer leeg te lopen.


Het nieuwe stadscentrum bestaat nu uit circa 1winkels en daarmee is City plaza het grootste winkelcentrum van Nieuwegein en het op een na grootste . De tweede verdieping is meer dan een bibliotheek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts