maandag 26 maart 2018

Chocolade bakjes vullen

Bakjes maken : chocolade smelten in (magnetron of au bien marie) en papieren vormpjes binnenin laagje voor laagje smeren to dat je een stevig . Chocoladebakjes die vult met bijvoorbeeld (chocolade)ijs, tiramisu, vanille-ijs met aarbeien en slagroom. Je kan de bakjes natuurlijk ook met andere dingen vullen, de grens ligt bij je eigen creativiteit!

Het is een fantastisch dessert om te serveren tijdens een etentje, iedereen zal onder de indruk zijn! Je kunt deze bakjes met bijna alles vullen - ijs, vers fruit. Bereiding: Blaas de ballonnen op tot kleine ballonnetjes en leg alvast bakpapier op een bakplaat.


Doe de mascarponevulling in een spuitzak met een stervormige spuitmond.

Je kan het natuurlijk ook vullen met fruit, slagroom, pudding of andere .

Dit chocolade bakjes recept is klaar in uur met allergie info. U kunt ze dan vullen met de vulling die u lekker vindt. De basis van dit recept is een chocolade bakje die je maakt in een cupcake baking cup.


Je kunt ze natuurlijk vullen met wat jij lekker vindt. Ballon verwijderen - Vullen met Malaga ijs en slagroom - Geniet ze! Je kunt ze vullen met stukjes fruit en het is nog gezond ook.


Breek de chocolade in het bakje in stukjes en zet sec. Je kunt ze natuurlijk ook lekker vullen met fruit. Chocoladebakjes van pure chocolade, te vullen met mousse, ijs e. Deze chocoladebakjes kun je al ruim van tevoren maken en.


Ik heb van die vormpjes gekregen waarmee je chocoladebakjes kunt maken. Een bakje volledig gemaakt van chocolade. Het bakje vullen wij met een assortiment overheerlijke bonbons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts