maandag 12 maart 2018

Draaiplateau kruiden

Draaiplateau voor kruiden en hapjes zwart. Een multifunctioneel draaiplateau voor in de keukenkast. Handig om al je kruidenpotjes en andere ingrediënten op .

Kruidenrek RVS 16-delig - met draaiplateau.

Vacuvin PopSome Kruiden en Specerijen - Set van 6. Koop of Verkoop draaiplateau op Marktplaats. Continenta houten draaiplateau in Rubberwood - Ø 30cm. Al tijden heb ik het erover: ik wil zo'n handig draaiplateau om onze kruiden op te zetten zodat ik er makkelijker bij kan. Ik laat je zien hoe je zelf een draaiplateau kunt maken! Ik gebruik deze om onze kruiden op te zetten.


Artikelnr: 860-02921Artikelnr: 860-0292128. Vind de beste selectie draaiplateau kruiden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit draaiplateau kruiden voor de dutch luidspreker markt . Dit houten kruidenrek op rond draaiplateau van Banquet bestaat uit potten van glas met houten deksel, geschikt voor diverse kruiden.

IKEA - SNUDDA, Draaiplateau, Door de draaifunctie in de bodem eenvoudiger om van te serveren. Kruidenrek RVS 16-delig – met draaiplateau. Cole and Mason Hudson Carrousel met potjes kruiden en specerijen.


Kruiden snel bij de hand; Van geborsteld roestvrij staal; Ook geschikt om andere levensmiddelen op te zetten. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste kruidenrek , bij Blokker, met draaiplateau aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Deze Kruiden Carrousel bestaat uit: - Houder - plateaus (onderste is een draaiplateau) - Hoge kruiden potjes - Lage kruiden potjes. Ook heel leuk trouwens voor alle Indiase-kruiden-verzamelaars onder ons:. Met dit draaiplateau van Barbecook kun je eenvoudig je sausjes, hapjes of andere lekkernijen rond laten gaan zonder te knoeien.


Home Forum Huis tuin en keuken Een kruiden draai ding. Met een draaiplateau heb je overzicht en benut je de ruimte in een hoekkast optimaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts