vrijdag 23 maart 2018

Glazen pannendeksel 18 cm

Vergelijk glazen pannendeksels uit de nieuwste collectie en vind direct. Tefal Glazen deksel met stoomgaatje - Ø cm. Het deksel is voorzien van een anti-aanbaklaag, zodat het deksel makkelijk te… Meer.


Wanneer je liever een glasdeksel hebt dan eentje van roestvrijstaal dan kun je deze gemakkelijk bij bestellen. Het le creuset glazen deksel cm is vervaardigd van zeer sterk en speciaal gehard glas. De 24Kitchen kookpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde .

De Handy kookpan van Ø cm is gemaakt van RVS en is geschikt voor alle warmtebronnen. Deze professionele pan is voorzien van een glazen deksel, zodat . Deze Tefal universele deksel is voorzien van een stoomgaatje en geschikt voor Tefal pannen. Zijgreep zwart 16- cm bevestiging aan de onderkant van de greep met een hulsmoer.


BK glasdeksel voor kookpan van cm met rvs knop. Bestel de Glazen Deksel cm bij Pannenstore. Deze onderdelen passen op de pannen met RVS deksel en met glazen deksel.


De Demeyere glazen deksel past perfect op elke pan van cm! Met dit Demeyere Glazen Deksel sluit je jouw Demeyere pan nauwkeurig af.

Hierdoor warmt de pan snel op en heb je veel controle over de bereiding. Valira Glazen deksel cm Solide glazen deksel van Valira. Glazen Demeyere deksels passen perfect op Demeyere pannen die geschikt zijnvoor tal van toepassingen en voor diverse warmtebronnen en inductie. Deze glazen deksel stelt je in staat om tijdens het koken je gerecht goed in de gaten te houden.


Je hebt bij niet alle pannen een deksel nodig. Speciaal ontworpen voor de pannen met een diameter van cm uit de “Forgées” en Gietijzer reeksen van Le Creuset. Glazen deksel van Demeyere voor energiebesparend koken. De hermetisch sluitende deksel heeft een diameter van cm en past daarmee op elke pan met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts