maandag 19 maart 2018

Schoonmaaktips badkamer

Een badkamer schoonmaken doe je met dit stappenplan! Vanaf nummer geven we in Flair heel veel schoonmaaktips. Vieze voegen in de badkamer kun je schoonmaken door water en bleekmiddel te mengen, en dan met een tandenborstel schoon te maken.

Lees deze handige schoonmaaktips om snel en efficiënt te werk te gaan. Je hebt ze voor het toilet, de keuken, badkamer en voor meubels. De badkamer: je komt er dagelijks, maar toch is het schoonmaken van de badkamertegels een klus die er vaak bij inschiet.


Regelmatig krijg ik vragen over het schoonmaken van de badkamer.

In deze gloednieuwe video laat Household Hacker zeven handige trucs zien om je badkamer weer snel blinkend schoon te krijgen. Om ervoor te kunnen zorgen dat de badkamer schoon wordt hebben wij een aantal tips verzameld. Hieronder geven we je snelle schoonmaaktips die snel toepasbaar zijn en je. Gebruik verschillende schoonmaakdoekjes en -middelen om je badkamer . Verzamel ideeën over Badkamer Schoonmaaktips op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Schoonmaaktips, Schoonmaken en Het . Deze, en nog tips zorgen voor een brandschone badkamer.


Heb jij een nieuw huis gekocht met een bestaande badkamer? Maak deze dan brandschoon met onze schoonmaaktips.

Onderstand vind je enorm handige tips voor het schoonmaken van je toilet en badkamer. Tijd voor een grote schoonmaak in de badkamer? Met deze vier schoonmaak tips maak en houd jij je glazen douchedeur weer stralend! Voor het dagelijks onderhoud van uw keramiek adviseren wij u gebruik te maken van een zachte, niet schurende spons of doek. Een nieuw huis, met een nieuwe badkamer, maar met een witte aanslag.


Ook na wat professionelere schoonmaaktips, was de aanslag na 1 . Vind hier de beste schoonmaaktips voor de keuken en advies over het schoonmaken van de badkamer. Van het koffieapparaat ontkalken tot de douchecabine . We verzamelen hier handige schoonmaaktips en weetjes om makkelijker je badkamer en wc schoon te maken. Kalkaanslag verwijderen is een regelmatig terugkeren schoonmaakklus in elke badkamer.


Stap 1: Maak een sopje van water en schoonmaakazijn, doe daarin een zachte spons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts