vrijdag 30 maart 2018

Smoothie boerenkool sinaasappel

Boerenkool is super gezon misschien wel iets te ;) Lees waarom en maak dit recept met de smoothie van boerenkool en sinaasappel. Een flinke portie bevat zelfs meer vitamine C dan een sinaasappel! En ook wat betreft je mineralentoevoer zit je bij boerenkool niet verkeerd.

Voor de zekerheid toch gauw een gezonde smoothie met boerenkool online zetten, lekker met banaan, sinaasappel en zonnebloempitten. In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie. Bestaand uit spinazie, boerenkool, veldlsa, mango kwart, banaan, sinaasappel. Ik vind het altijd erg fijn om de dag zo super gezond te beginnen, .

Dit boerenkool banaan peer smoothie is een echte groene smoothie. Bedenk daarbij dat je met het drinken van deze lekkere smoothie 1gram boerenkool, een halve mango, een halve avocado, sinaasappels . Deze groene smoothie geeft je dezelfde boost als een kop koffie! Groene smoothie met boerenkool, kiwi sinaasappels. Smoothie expert The Green Creator deelde groene smoothies! Tot nu toe ben ik het meest gek van bladspinazie, sinaasappel, groene appel, . Klik hier voor nog meer groene Smoothie recepten.


Maak eerst de boerenkool schoon dit kan je eventueel. Deze boerenkool- sinaasappelsap met mango is een echte.

Smoothies, sapjes en cocktails Tagged With: boerenkool, chiazaa gezon . Groene Smoothie Recept #3: grote hand boerenkool, één banaan,. Groene smoothie: boerenkool - mango - avocado - sinaasappel - gember. Wist je dat boerenkool meer vitamine C bevat als een sinaasappel? Daarnaast bevat het ook vitamine A, wat goed is voor een mooie huid en . Lees hier recepten voor heerlijke ontbijt smoothies, evenals tips om betere.


Smoothies zijn een mooi alternatief als je geen zin hebt om een heel ontbijtje in elkaar te. De groene smoothie is onder andere rijk aan ijzer en vitamine C,. Sinaasappel en kiwi staan er om bekend dat ze veel vitamine C bevatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts