woensdag 28 maart 2018

Sistema microwave rijststomer

Met deze stomer uit de Sistema MIcrowave lijn is het bereiden van rijst een peuleschil. De stomer beschikt over een speciale plaat die overkoken voorkomt. Ontdek de Microwave reeks van Sistema: een fantastische reeks.

In geen tijd rijst op tafel met behulp van de rijstkoker van Sistema! Woonaccessoires - Sistema Microwave Rijststomer. Handige Sistema magnetron rijstkoker om eenvoudig en snel rijst te stomen en spatvrij op te warmen.


Go' producten vind je bij Gestrikt ook een groot aantal andere kunststof producten van het merk Sistema.

Dedicated microwave cooking products to make life easier. L microwave rice steamer makes it simple to cook rice, polenta and couscous. Op zoek naar de beste aanbiedingen voor Sistema Microwave Rijststomer van Sistema?


Dit cadeau zit in de categorie Gadgets en is terug te vinden via de . Sistema Magnetron Rijststomer Bekijk groter. Sistema magnetron rijststomer is voorzien van een. Ik verkoop hem omdat ik er twee heb, deze is helemaal nieuw.

Sinds twee weken ben ik de trotse eigenaar van een Sistema magnetron stomer. Een eenvoudige plastic bak met een ontluchtingsventiel en . Met deze stomer uit de sistema m icrowave lijn is het bereiden van rijst een peuleschil. Deze rijststomer voor in de magnetron van Sistema heb ik nog nooit eerder gezien, ben niet echt een voorstander voor de magnetron, maar het . Dan is deze magnetron rijststomer van Sistema misschien iets voor hem.


Bedoelt U misschien sistema microwave voedselstomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts