woensdag 21 maart 2018

Kaasdoos curver

Laat uw kaas niet uitdrogen in de koelkast, maar berg deze op in de Curver Grandchef kaasdoos met tray. De grandchef kaasdoos met binnentray is een doos voor het bewaren van uw kaas, door de bolle . Curver producten mooi gevonden op Curverwebshop.

Voor 24:Bestel Morgen in Huis Gratis Verzending vanaf € Thuiswinkel Waarborg. Woonaccessoires - Curver Grandchef kaasdoos. Kaasdoos Grand Chef Artikelnr: 0170080Artikelnr: 017008052.

Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Kunststof; Vaatwasserbestendig; Bol deksel; Geschikt voor alle soorten kaas; Met binnentray tegen condens; 1 hermetisch . Handige kaasdoos van Curver, serie Grandchef. De door is door de binnentray en bolle vorm ideaal voor het bewaren van kaas. Tot september 20in de aanbieding bij Blokker: Curver Kaasdoos Grand Chef nu voor €50.


Vergelijk meer Opbergen bewaren aanbiedingen op . Laat uw kaas niet uitdrogen in de koelkast, maar berg deze op in de Curver. Ingrediënten: voor personen Kipfilet 5g Ui Paneermeel g Ei Meel 1g Zonnebloemolie eetlepels Scheproom cl Boter g Citroensap 2 . Kaasdoos - Huis Tuin - de beste selectie van winkels op. Bewaardoos, Kaasdoos, kaasbox, broodtrommel. This Pin was discovered by Susanna Saakian. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Kids-n-fun is de leukste site voor kids en ouders . Kaasdoos grand chef van het merk Curver is beschikbaar voor de prijs van €5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts