woensdag 7 maart 2018

Bestekzakjes prijs

Bestekzakje Boerenbont met tissue servet. Wilt u uw bestekzakjes bijvoorbeeld laten bedrukken met uw naam, logo of een andere tekst? Dan is de prijs anders dan wanneer u kiest voor onze standaard . Bestekzakjes voor de horeca met eigen opdruk, top kwaliteit ook in eco papier te leveren. Bekijk hier onze prijzen voor het full color bedrukken van uw bestekzakjes. Alle bestekzakjes worden standaard gevuld met witte tweelaags servetten.


Plek Pedaal bvba - T +2- wettelijke bepaling.

Bestekzakjes laten bedrukken voor een scherpe prijs? Zoek niet verder en bedruk nu jouw bestekzakjes bij ZoGedrukt! Het NapTidi bestekzakje is een papieren zakje gevuld met een laags servet van hoge.


De prijs voor de standaard modellen NapTidi, vanaf € per stuk! Mooi én betaalbaar: dat is voor ieder een onweerstaanbare combinatie. Daarom bieden wij u onze bestekzakjes voor een smakelijke prijs aan. Hodi International introduceert een nieuw vormgegeven bestekzakje: De Pochetto. Koop nu Bestekzakjes bij Baas Business Market.


Baas is een webshop in verpakkingen, kantoorartikelen en facilitaire producten.

Pochetto – Het perfecte bestekzakje voor elk type restaurant! Het grootste voordeel van de Pochette: De super scherpe prijs! Heeft u nog vragen over één van onze bestekzakjes? De hoogste kwaliteit bestekzakjes tegen de beste prijs.


Stylinde Horeca Interieur voor zowel particulier als bedrijven. In onze stijlvolle showroom in Nijverdal tonen we graag de mogelijkheden. Bestekzakjes, crepe (T18380) (met staffelkorting!) Artikelnr: MTS1339. Doorloop onderste stappen en de prijs en prijs per oplage komt vanzelf in beeld. Na het plaatsen van de bestelling kun je het ontwerp voor de bestekzakjes . Bestekzakje Duniletto champagne, dunilinn servet.


Ons bedrukte en gepersonaliseerde bestekzakje met servet, de Pochetto. Tafelaankleding bestekzakjes - bestekpochettes - servetten - bedrukte servetten - tafelrollen - napperons. Leverbaar uit voorraad voor een scherpe prijs. De bestekzakjes worden geleverd in een doos van stuks.


Maar het meest zal de prijs u opvallen: Bij een minimale afname van 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts